ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНКРЕКП готова підвищити тариф на атомну електроенергію

НКРЕКП готова підвищити тариф на атомну електроенергію

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, розгляне питання підвищення тарифу на відпуск електроенергії, виробленої на атомних електростанціях

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, розгляне питання підвищення тарифу на відпуск електроенергії, виробленої на атомних електростанціях НАЕК "Енергоатом", на 3,2% (на 1,73 коп./КВт/год) - до 55, 76 коп. / кВт / год.

Як зазначено в обгрунтуванні до проекту постанови НКРЕКП про підвищення тарифу "Енергоатому", сама компанія пропонує збільшити його на 32,3% (на 17,47 коп./КВт/год) - до 71,5 коп./КВт/год, однак профільний департамент НКРЕКП вважає таке зростання надмірним.

На думку "Енергоатома", для збереження кадрового потенціалу компанії фонд оплати праці на 2018 рік необхідно збільшити на суму близько 3 млрд грн, проте в НКРЕКП вважають достатнім зростання з жовтня на 194,15 млн грн.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
08 Серпня 2018 p. 20:00
Інфляція - це коли друкар грошових знаків ( влада) збільшує масу не забезпечених майном держави грошей-папірців. Коротше кажучи, грабунок громадян владою. Зовні інфляція виражається у зростанні цін і зарплат, і не асоціюється у свідомості пересічних громадян як зазіхання на їх статки. А даремно...