ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНКРЕКП оштрафувала «Вінницягаз», «Волиньгаз» і «Київоблгаз» за порушення ліцензійних умов

НКРЕКП оштрафувала «Вінницягаз», «Волиньгаз» і «Київоблгаз» за порушення ліцензійних умов

НКРЕКП, на своєму засіданні прийняла рішення накласти штраф на ПАТ ПО газопостачання та газифікації «ВІННИЦЯГАЗ», «ВОЛИНЬГАЗ» і «КИЇВОБЛГАЗ» за порушення Ліцензійних умов
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на своєму засідання ухвалила рішення накласти штраф на ПАТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ВІННИЦЯГАЗ», «ВОЛИНЬГАЗ» та «КИЇВОБЛГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.
 
ПАТ «ВІННИЦЯГАЗ», «ВОЛИНЬГАЗ» та «КИЇВОБЛГАЗ» отримали по 850 тисяч гривен штрафу за порушення ліцензійних умов в частині нарахування за спожитий населенням газ. 
 
Згідно з рішенням Нацрегулятора, ПАТ «ВІННИЦЯГАЗ» здійснило неправомірне донарахування із застосуванням коефіцієнту для приведення об'єму природного газу до стандартних умов одному зі споживачів на суму 408,13 гривен. 
 
ПАТ «ВОЛИНЬГАЗ», у свою чергу неправомірно донарахувало одному зі споживачів 66,82 кубометри газу.
 
Як зазначено в постанові Нацрегулятора, відповідні штрафи компанії мають сплатити протягом 30 днів до Державного бюджету.
 

Нагадаємо, оператори газорозподільних мереж не згодні з висновками перевірок щодо приведення газу до стандартних умов, які провела Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг і будуть їх оскаржувати. 

 
Коментарі (0)