ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНКРЕКП оштрафував 5 газзбутів за порушення правил постачання газу

НКРЕКП оштрафував 5 газзбутів за порушення правил постачання газу

Регулятор оштрафував майже на 500 тис. грн ТОВ «Київоблгаз збут», ТОВ «Поліссягаз», ТОВ «Газпостачсервіс», ТОВ «Газовик» та ДП «Шепетівкагаз» ПАТ «Шепетівкагаз» за порушення положень Кодексу газотранспортної системи та Правил постачання природного газу
Національна комісія, що здісйнює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг на сьогоднішньому засіданні оштрафувала майже на 500 тис. грн ТОВ «Київоблгаз збут», ТОВ «Поліссягаз», ТОВ «Газпостачсервіс», ТОВ «Газовик» та ДП «Шепетівкагаз» ПАТ «Шепетівкагаз»  за порушення ліцензійних умов провадження господарської діяльності, про це повідомила пресслужба Нацрегулятора.
 
"На підставі звернень ТОВ «ГК «Нафтогаз України» Нацрегулятор провів ряд позапланових перевірок постачальників природного газу, за результатами яких встановлено порушення ТОВ «Київоблгаз збут», ТОВ «Поліссягаз», ТОВ «Газпостачсервіс», ТОВ «Газовик» та ДП «Шепетівкагаз» ПАТ «Шепетівкагаз» положень Кодексу газотранспортної системи та Правил постачання природного газу у частині включення до власного Реєстру споживачів постачальника на інформаційній платформі споживачів без отримання заяв-приєднання до договору постачання природного газу", - говориться у повідомлені.
 
Було прийнято рішення щодо накладення штрафних санкцій на постачальників за вказані порушення на загальну суму майже 500 тис. грн, зокрема, на ТОВ «Київоблгаз збут» було накладено 51 тис. грн, а на ТОВ «Поліссягаз», ТОВ «Газпостачсервіс», ТОВ «Газовик» та ДП «Шепетівкагаз» ПАТ «Шепетівкагаз» по 102 тис. грн.
 

Нагадаємо, раніше Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері енергетики і комунальних послуг на засіданні 24 лютого ухвалила рішення оштрафувати ПАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі" на 85 тис. гривень.  

 
Коментарі (0)