ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНКРЕКП планує знизити тарифи Укренерго на передачу електричної енергії на 10%

НКРЕКП планує знизити тарифи Укренерго на передачу електричної енергії на 10%

Національна комісія держрегулювання енергетики і комунальних послуг планує знизити тарифи національної енергетичної компанії "Укренерго" на передачу електричної енергії на 10%
Національна комісія держрегулювання енергетики і комунальних послуг  планує знизити тарифи національної енергетичної компанії "Укренерго" на передачу електричної енергії на 10% або на 3,53 коп./КВт-год до 31,21 коп./КВт-год. 
 
Про це повідомила прес-служба "Укренерго".
 
"Зараз у НКРЕКП розглядається проект постанови, який встановлює новий тариф на послуги НЕК "Укренерго" з передачі електроенергії з 1 серпня 2019 року. Його пропонується встановити на рівні 31,21 коп./КВт-год. Тобто тариф на передачу зменшиться на 10% від встановленого постановою НКРЕКП №954 (34,74 коп./кВт-год)", - йдеться в ньому.
 

Відзначається, що зниження тарифу пов'язане зі зменшенням витрат на придбання електроенергії для компенсації технологічних втрат, вартість якої визначається з урахуванням ціни електроенергії Національної атомної енергогенеруючої компанії "Енергоатом" на електронних аукціонах. 

 
Коментарі (0)