ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНКРЕКП: ще для 19 обленерго затверджено RAB-тарифи

НКРЕКП: ще для 19 обленерго затверджено RAB-тарифи

Национальная комиссия, осуществляющая регулирование в сферах энергетики и коммунальных услуг, одобрила тарифы 19 операторам систем распределения на 2021 с учетом стимулирующего тарифообразования
Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, схвалила тарифи 19 операторам систем розподілу на 2021 рік з урахуванням стимулюючого тарифоутворення.
 
Про це повідомила пресслужба Нацрегулятора.
 
Рішення регулятор прийняв 18 листопада. Воно буде оприлюднено для отримання пропозицій та зауважень з метою остаточного затвердження.
 
Згідно з рішенням НКРЕКП, RAB-тарифи схвалені для "Вінницяобленерго", "Волиньобленерго", "ДТЕК "Донецькі електромережі", "Житомиробленерго", "Запоріжжяобленерго", "ДТЕК "Київські регіональні електромережі", "Львівобленерго", "Миколаївобленерго", "ДТЕК "Одеські електромережі", "Сумиобленерго", "Харківобленерго", "Херсонобленерго", "Хмельницькобленерго", "Черкасиобленерго", "Чернівціобленерго", "Чернігівобленерго", "ДТЕК "Високовольтні мережі", а також після перерви на нараду - "ДТЕК "Дніпровські електромережі" і "ДТЕК "Київські електромережі".
 
Керівник НКРЕКП Валерій Тарасюк зазначив під час засідання, що недоліки в поданих двома останніми компаніями документах, зокрема, завищення, на думку комісії, розрахунків бази активів.
 
"Ухвалюємо рішення схвалити тарифи для ДТЕК "Дніпровські електромережі" і ПрАТі "ДТЕК "Київські електромережі", але під час слухань необхідно детально обговорити розрахунки бази активів з метою визначення їх об'єктивності", - сказав він.
 

Нагадаємо, НКРЕКП вперше схвалила стимулюючий тариф для ВАТ "Тернопільобленерго", 51% акцій якого належить державі. Це було найбільше готове підприємство для схвалення йому стимулюючого тарифу на 2021р.  

 
Коментарі (0)