ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНКРЕКП сприяє вирішенню проблем приєднання до газових мереж

НКРЕКП сприяє вирішенню проблем приєднання до газових мереж

НКРЕКП створила робочу групу з опрацювання проблемних питань у сфері приєднання до газових мереж. До її складу ввійшли представники громадських організацій, облгазів, державних органів та інші.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг створила Робочу групу з опрацювання проблемних питань у сфері приєднання до газових мереж. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Нацкомісії.

«Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з метою оперативного вирішення проблемних питань, які виникають у ході надання послуг з приєднання до газових мереж, створила робочу групу», – йдеться в повідомленні.
 
Відповідно до інформації прес-служби, до складу Робочої групи увійшли представники громадських організацій, облгазів, державних органів та ін. Засідання Робочої групи проводитимуться в разі потреби. Між членами Робочої групи відбуватиметься оперативний обмін інформацією в інтерактивному режимі електронною поштою.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», ліцензіати НКРЕКП почали виконувати рішення Нацкомісії щодо публікації проектів інвестиційних програм на 2015 на своїх сайтах.
 
Коментарі (0)