ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНКРЕКП видала компанії Фірташа ліцензію на постачання електроенергії

НКРЕКП видала компанії Фірташа ліцензію на постачання електроенергії

Національна комісія, що здійснює державне регулювання в сферах енергетиці та комунальних послуг, на своєму засіданні видала ТОВ «РГК Трейдінг» ліцензію на постачання електроенергії
Національна комісія, що здійснює державне регулювання в сферах енергетиці та комунальних послуг, на своєму засіданні видала ТОВ «РГК Трейдінг» ліцензію на постачання електроенергії, про це повідомляє прес-служба Нацрегулятора.
 
ТОВ «РГК Трейдінг» вже має ліцензію постачальника природного газу з 2013 року та планує зайнятись поставками електроенергії. 
 
Відповідно до вимог ліцензування, компанія вже розробила сайт для покупців газу та електроенергії. Проте умови оплати та ціни на електроенергії вкажуть лише після отримання відповідної ліцензії НКРЕКП. 
 
Нагадаємо, ТОВ "РГК Трейдінг" через кіпрську Т.G.I. GAS HOLDINGS LIMITED  належить Дмитру Фірташу.  Який є власником низки газорозподільних та газопостачальних компаній в Україні. 
 

Також Дмитро Фірташ є власником холдингу Group DF, що об'єднує активи у сфері хімічної промисловості, енергетичній інфраструктурі. 

 
Коментарі (0)