ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНКРЕКП вимагає від "Укртрансгазу" плани розвитку ГТС до 2026 року

НКРЕКП вимагає від "Укртрансгазу" плани розвитку ГТС до 2026 року

НКРЕКП надіслало 1 серпня ще один лист до ПАТ "Укртрансгаз", в якому наполягає у найкоротші терміни подати плани розвитку газотранспортної системи та газосховищ до 2026 року

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), наполягає на тому, щоб ПАТ "Укртрансгаз" у найкоротший термін подав до Регулятора план розвитку газотранспортної системи (ГТС) та план розвитку газосховищ на 2017-2026 роки. Про це повідомило УНН поінформоване джерело в уряді.

Як повідомив співрозмовник агентства, НКРЕКП ще раніше надсилав листи "Укртрансгазу" з вимогою терміново подати плани розвитку ГТС та газосховищ на 10 років.

"Станом на 1 серпня вони так і не надали Регулятору жодних матеріалів", - сказав співрозмовник агентства.

У зв’язку з цим, за словами джерела, НКРЕКП надіслало 1 серпня ще один лист до ПАТ "Укртрансгаз", в якому наполягає у найкоротші терміни подати плани розвитку газотранспортної системи та газосховищ до 2026 року.

Нагадаємо, у "Нафтогазі" повідомили, що наглядова рада НАК погодила обрання Павла Юзефа Станчака на посаду президента ПАТ "Укртрансгаз". 

 

 
Коментарі (0)