ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНКРЕКП вперше схвалить RAB-тариф тариф для обленерго

НКРЕКП вперше схвалить RAB-тариф тариф для обленерго

НКРЕКП вперше схвалить RAB-тариф тариф для ВАТ "Тернопільобленерго", 51% акцій якого належить державі. Це найбільш готове підприємство для схвалення йому стимулюючого тарифу на 2021р
НКРЕКП вперше схвалить стимулюючий тариф для ВАТ "Тернопільобленерго", 51% акцій якого належить державі, про це заявив голова Нацрегулятору Валерій Тарасюк.
 
"Інвестпрограму допрацьовуємо і на наступну середу, 20 жовтня, плануємо схвалити RAB-тариф для "Тернопільобленерго". Це найбільш готове підприємство для схвалення йому стимулюючого тарифу на 2021р", - сказав Тарасюк.
 
Нагадаємо, Нацкомісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг заявила, що на неї тиснуть народні обранці Верховної Ради.
 
"Члени Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у повному складі звернулися із заявою до Державного бюро розслідувань про незаконний вплив групи народних депутатів на діяльність Регулятора з метою перешкодити виконанню ними службових обов’язків та добитися прийняття незаконних рішень", - заявили в НКРЕКП.
 

За повідомленням регулятора, останнім часом група народних депутатів системно вчиняє публічний та не публічний тиск на членів НКРЕКП. Такі дії групи народних депутатів члени НКРЕКП пов’язують з лобіюванням інтересів енергетичного холдингу ДТЕК. 

 
Коментарі (0)