ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНКРЕКП встановила нові тарифи на холодну воду для низки водоканалів по всій країні

НКРЕКП встановила нові тарифи на холодну воду для низки водоканалів по всій країні

НКРЕКП прийняла нові тарифи на водопостачання та водовідведення для низки водоканалів по всій країні. У середньому тарифи на водопостачання та водовідведення зростуть на понад 12%
На вчорашньому засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг були прийняті нові тарифи на водопостачання та водовідведення для низки водоканалів по всій країні, про це повідомляє прес-служба НКРЕКП.
 
У середньому тарифи на водопостачання та водовідведення зростуть на понад 12% (без ПДВ). 
 
Зокрема, Нацрегулятор прийняв постанову “Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 16 червня 2016 року № 1141” щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2018 рік.
 
Документ пропонує встановити:
 
тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення ліцензіатам НКРЕКП, які реалізують воду іншим підприємствам водопровідно-каналізаційного господарства (тобто оптові тарифи), за 1 куб. м:
 
тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення для всіх інших споживачів, наступним ліцензіатам, за 1 куб. м (без ПДВ):
 
 
Середнє зростання тарифів зазначених підприємств планується на рівні 12,2% з централізованого водопостачання та 12,5% з централізованого водовідведення.
 
Також Комісія прийняла постанову “Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 листопада 2015 року № 2868” щодо встановлення тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) на 2018 рік.
 
Документом пропонується встановити тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) таким ліцензіатам НКРЕКП за 1 куб. м (без ПДВ):
 
 
Середнє зростання тарифів зазначених підприємств планується на рівні 12,6% з централізованого постачання холодної води та 12,7% з водовідведення.
 

Постанови набируть чинності з дня, наступного за днем їх опублікування в офіційному друкованому виданні — газеті “Урядовий кур’єр”. 

 
Коментарі (0)