ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНКРЕКП зафіксувала перевитрата на майже 1,4 млрд при виробництві електроенергії

НКРЕКП зафіксувала перевитрата на майже 1,4 млрд при виробництві електроенергії

За результатами перевірки виробництва електричної енергії зафіксовано перевитрати за окремими статтями тарифу на загальну суму майже 1.4 млрд грн та недофінансування на суму понад 400 млн грн.

За результатами перевірки виробництва електричної енергії зафіксовано перевитрати за окремими статтями тарифу на загальну суму майже 1.4 млрд грн та недофінансування на суму понад 400 млн грн.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) зафіксувала перевитрата на майже 1.4 млрд при виробництві електроенергії.

 Про це йдеться в листі прем'єру Володимиру Гройсману, опублікованому головою НКРЕКП Дмитром Вовком в Facebook, передає РБК-Україна.

 "В період з 14 березня 2017 по 10 квітня 2017 НКРЭКУ провела планову перевірку дотримання Державним підприємством "Національна енергогенеруюча компанія "Енергоатом", зокрема, умов та правил (ліцензійних умов) провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії", - йдеться в документі. 

Згідно з результатами перевірки, з виробництва електричної енергії зафіксовано перевитрати за окремими статтями тарифу на загальну суму 1.36 млрд гривень і недофінансування окремих статей тарифу на загальну суму 404.5 млн гривень.

Крім того, з виробництва теплової енергії зафіксовано перевитрати за окремими статтями тарифу на загальну суму 5.38 млн гривень і недофінансування окремих статей тарифу на загальну суму 1.04 млн гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабмін на засіданні уряду затвердив фінансовий план ДП "НАЕК "Енергоатом" на 2017 рік.

Додамо, що доходи компанії за 2017 рік збільшилися до 41.16 млрд гривень, що майже на 2 млрд гривень більше. А чистий дохід склав 240 млн гривень

 

Чим можна перекрити дах? Особливою популярністю користується покрівельний матеріал, як металочерепиця. Металочерепиця Рівне представлена ​​у величезному асортименті. Більш детально ознайомитися з каталогом продукції можна на сайті http://dahstroy.com.ua

 
Коментарі (0)