ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоНКРЕКП затвердила методику формування тарифів на електрику і теплову енергію

НКРЕКП затвердила методику формування тарифів на електрику і теплову енергію

НКРЕКП прийняла нову методику формування тарифів на електрику і теплову енергію, вироблену на ТЕЦ, ТЕС (крім ТЕС, що працюють за ціновими заявками) і когенераційних установках
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) прийняла нову методику формування тарифів на електрику і теплову енергію, вироблену на ТЕЦ, ТЕС (крім ТЕС, що працюють за ціновими заявками) і когенераційних установках.
 
Відповідна "Методика формування тарифів" була затверджена на засіданні регулятора. За інформацією НКРЕКП, зараз комісія прив'язала максимальну вартість вугілля в тарифах теплових електроцентралей до ф'ючерсних котирувань біржі European Energy Exchange AG на наступні шість місяців. Також в індикативної вартості вугілля буде враховуватися вартість його доставки з портів Амстердама, Роттердама, Антверпена в Україні, перевалки в українському порту і транспортування по залізниці до ТЕЦ.
 
Вартість транспортування вугілля буде розраховуватися на підставі даних за останній рік.
 
прийнята методика передбачає коригування вартості вугілля в разі, якщо його якість нижче основних показників, які закладені в документі.
 
Коментарі (0)