ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНКРЕКП затвердила типові договори на розподіл та постачання газу

НКРЕКП затвердила типові договори на розподіл та постачання газу

НКРЕКП затвердила Типові договори на розподіл природного газу та постачання природного газу за регульованим тарифом.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг 22 січня постановами №33 і 35 затвердила Типовий договір на розподіл природного газу та Типовий договір на постачання природного газу за регульованим тарифом. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі НКРЕКП.

«Типові договори нададуть можливість юридично відокремити суб’єкти господарювання ринку природного газу, що входять до складу вертикально інтегрованої господарської організації. В результаті мають бути створені окремі юридичні особи - суб’єкти господарювання, що здійснюватимуть діяльність з розподілу природного газу або постачання природного газу за регульованим тарифом», – йдеться в повідомленні.
 
У НКРЕКП додали, що цим суб'єктам господарювання необхідно буде привести свої договірні відносини у відповідність до вимог Типових договорів у двомісячний строк з дати набрання їх чинності.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», від сьогодні набирають чинності ставки плати за стандартне приєднання електроустановок на 2015 рік. Відповідна Постанова офіційно оприлюднена в «Офіційному віснику України».
 
Коментарі (0)