ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНКРЕКП завершила розгляд питань встановлення тарифів на тепло для своїх ліцензіатів

НКРЕКП завершила розгляд питань встановлення тарифів на тепло для своїх ліцензіатів

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг завершила розгляд питань встановлення тарифів на тепло для 26 ліцензіатів
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг завершила розгляд питань встановлення тарифів на тепло для 26 ліцензіатів, оприлюднивши зміну тарифів для населення по областях, про це повідомляє прес-служба Нацрегулятора.
 
«НКРЕКП завершила розгляд питань встановлення тарифів на тепло для своїх ліцензіатів. Таким чином, за зверненням 26 ліцензіатів, після проведення відкритих обговорень на місцях за участі органів місцевої влади та громади, Комісією були прийняті виважені рішення», - написала у Facebook голова Нацрегулятора Оксана Кривенко.
 
Зі слів Оксани Кривенко, не допущено "відсоток зростання тарифів на тепло не перевищив відсоток зростання вартості газу – 23,5%".
 
"Як крок назустріч споживачу – вартість електричної енергії для населення залишиться незмінною", - заявила голова НКРЕКП.
 
"Бюджетом передбачений захист вразливих споживачів, тому платіжка соціально-вразливих споживачів не зміниться. Планований термін набуття чинності скоригованих тарифів – 01 січня 2019 року", - додала Кривенко.
 
Планований термін набуття чинності скоригованих тарифів – 01 січня 2019 року.
 
 

Нагадаємо, 19 жовтня Кабінет міністрів України схвалив підвищення вартості ціни на газ для населення з 1 листопада на 23,5% — до 8550 грн за тис. куб. м. 

 
Коментарі (0)