ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНКРЕКП змінила Ліцензійні умови розподілу газу

НКРЕКП змінила Ліцензійні умови розподілу газу

У Ліцензійні умови провадження господарської діяльності х розподілу природного, нафтового газу та газу (метану) з вугільних родовищ внесли зміни. У НКРЕКП вважають, що це допоможе розвантажити одержувача адміністративної послуги.

Сьогодні набрали чинності зміни до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу та газу (метану) з вугільних родовищ, які затверджені постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), від 15.01.2015 № 20 та офіційно оприлюднені в «Офіційному віснику України» за № 11. Зміни пропонують доповнити ліцензійні умови з розподілу додатком, що встановлює форму відомості, яка має надаватися до заяви про видачу відповідної ліцензії. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі НКРЕКП.

Зміни були внесені для приведення Ліцензійних умов у відповідність до постанови Кабінету Міністрів № 756 «Про затвердження переліку документів, які додаються до заяви про видачу ліцензії для окремого виду господарської діяльності».

«Зміни забезпечать зменшення адміністративного навантаження та часу, що витрачається одержувачем адміністративної послуги до початку провадження ліцензованої діяльності», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Кабінет Міністрів дозволив Нацкомісії провести перевірку низки енергокомпаній та комунальних підприємств. Загалом у списку близько 200 компаній, за діяльністю яких зможуть прослідкувати.

 
Коментарі (0)