ГоловнаПублікаціїВодопостачанняНКРЕКП змінить оптові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення

НКРЕКП змінить оптові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення

Від ліцензіатів НКРЕКП надійшли заяви та додані до них матеріали для встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення
На сьогоднішньому засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг буде розглядатись питання про прийняття постанов НКРЕКП щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення для багатьох водоканалів.
 
Про це йдеться в порядку денному до засідання 28 травня 2024 року яке розміщено на сайті Регулятора, про це пише "Україна Комунальна".
 
У Регуляторі повідомили, що від ліцензіатів НКРЕКП надійшли заяви та додані до них матеріали для встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення. 
 
Після їх опрацювання було схвалено проєкти постанов НКРЕКП, які передбачають встановлення тарифів на водопостачання та водовідведення ліцензіатам НКРЕКП, які реалізують воду або очищають стічні води іншим підприємствам водопровідно-каналізаційного господарства, тобто оптовий тариф, за 1 куб. м (без ПДВ).
 
 
- тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення для всіх інших споживачів (крім населення), наступним ліцензіатам, за 1 куб. м (без ПДВ):
 
 
Слід зазначити, що тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення для населення поки залишаються незмінними
 
Коментарі (0)