ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоНКРЕКП зобов'язала обленерго проводити закупівлі через ProZorro

НКРЕКП зобов'язала обленерго проводити закупівлі через ProZorro

НКРЕКП, затвердила ліцензійні умови здійснення діяльності з розподілу електроенергії, за якими ліцензіати повинні використовувати електронні майданчики ProZorro для проведення закупівель
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), затвердила ліцензійні умови здійснення діяльності з розподілу електроенергії, згідно з якими ліцензіати повинні використовувати електронні майданчики ProZorro для проведення закупівель.
 
«Ліцензійні умови, в тому числі, за розподілом електроенергії, передбачають ряд новацій, в т.ч. обов'язковий аудит відповідно до критеріїв в залежності від розміру підприємства. Критерії затверджені постановою уряду. Обов'язкове використання електронної системи та майданчиків ProZorro з проведення закупівель», - сказав глава НКРЕКП Дмитро Вовк перед прийняттям постанови у вівторок.
 
Документ вже погоджений Антимонопольним комітетом України (АМКУ) і Постанова набуде чинності на наступний день після його публікації в газеті «Урядовий кур'єр».

Станом на липень 2017 року ліцензію на розподіл електроенергії мають 40 підприємств, в основному це обленерго. 

 
Коментарі (0)