ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняНімеччина допоможе у відбудові зруйнованої інфраструктури Донеччини

Німеччина допоможе у відбудові зруйнованої інфраструктури Донеччини

Німеччина співпрацюватиме з місцевою владою Донеччини у питаннях відбудови зруйнованої інфраструктури та налагодження нормального життя на звільнених територіях.

Німеччина співпрацюватиме з місцевою владою Донеччини у питаннях відбудови зруйнованої інфраструктури та налагодження нормального життя на звільнених територіях.

Депутати Бундестагу запевнили, що Німеччина допоможе у відбудові зруйнованої війною інфраструктури Донецької області.

Про це йдеться в повідомленні Укрінформу з посиланням на офіційну сторінку у Facebook голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського.

«Зустрівся із депутатами Бундестагу від соціал-демократичної партії Німеччини Нільсеном Шмідтом, заступником голови Комітету у закордонних справах; Фрітцем Фельгентроєм, членом Комітету з питань оборони; Земтьє Мьоллер, членом Комітету з питань оборони та Дагмар Ціглер, членом Комітету з питань економічної співпраці та розвитку... Домовилися про подальшу співпрацю у питаннях відбудови зруйнованої інфраструктури та налагодження нормального життя на територіях, де ще нещодавно точилися активні бойові дії», - написав Жебрівський.

Він зазначив, що на зустрічі у Краматорську також були присутні Генеральний консул ФРН у Донецьку Вольфганг Мьоссінгер і представники Фонду імені Фрідріха Еберта.

На зустрічі обговорили проблеми та потреби жителів прифронтової зони, питання відновлення інфраструктурних об’єктів та інтеграції окупованих територій. Голова делегації парламентаріїв Нільсен Шмідт запевнив, що Німеччина стоїть на позиціях відновлення територіальної цілісності України, підтверджує та посилює допомогу Україні.

Нагадаємо, на початку вересня Жебрівський відзвітував про свою діяльність у 2017 році. 

Відзначимо, що в Донецькій області за 2017 рік відремонтовано півтори сотні доріг комунальної форми власності,  8 мостів та шляхопроводів,  побудовано 5 нових асфальтобетонних заводів.

 

 
Коментарі (0)