ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНімеччина дозволила будівництво Nord Stream 2 на своїй території

Німеччина дозволила будівництво Nord Stream 2 на своїй території

Сьогодні компанія Nord Stream 2 AG отримала дозвіл на будівництво і експлуатацію морської частини газопроводу «Північний потік - 2» в територіальних водах Німеччини
Сьогодні компанія Nord Stream 2 AG отримала дозвіл на будівництво і експлуатацію морської частини газопроводу «Північний потік - 2» в територіальних водах Німеччини і сухопутної частини в районі Любміні поблизу Грайфсвальда. Гірське відомство Штральзунда видало офіційний дозвіл на будівництво 55-кілометрової ділянки газопроводу відповідно до Закону про енергетичну промисловості, повідомляє прес-служба Компанії Nord Stream 2.
 
На початку листопада 2017 року Гірське відомство Штральзунда видало дозвіл на роботи в районі континентального шельфу Німеччини (аналог виключної економічної зони, або ВЕЗ). Це необхідна попередня умова для видачі дозволу Федеральним відомством з питань судноплавства і гідрографії в німецькій ВЕЗ, яке планується отримати в першому кварталі 2018 року.

«Процедури отримання дозволів в інших чотирьох країнах уздовж маршруту газопроводу - Росії, Фінляндії, Швеції та Данії, йдуть за графіком. Nord Stream 2 виконала всі вимоги і очікує отримати дозволи в термін до початку будівництва в 2018 році », - йдеться в повідомленні. 

 
Коментарі (0)