ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНімеччина позичить Україні гроші на відбудову Донбасу

Німеччина позичить Україні гроші на відбудову Донбасу

Україна і Німеччина підписали угоду про кредит на півмільярда євро. Гроші виділять для відновлення інфраструктури Донбассы.

Україна і Німеччина підписали меморандум про взаєморозуміння між урядами на виділення нецільового фінансового кредиту в 500 млн євро для відновлення Донбасу. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та комунального господарства України.

Згідно з повідомленням, відповідні документи підписали голова Мінрегіонбуду України Геннадій Зубко і держсекретар Федерального міністерства економіки і енергетики Німеччини Матіас Махниг.
 
Пан Зубко зазначив, що підписання меморандуму та Рамкової угоди стали успішним підсумком переговорів, розпочатих у серпні 2014 року Президентом України Петром Порошенком і Канцлером Німеччини Ангелою Меркель. За його словами, український уряд готовий включитися в реалізацію проектів для нецільового фінансового кредиту.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Кабміні вважають, що відновлювати зруйновані міста Донецьк і Луганськ повинна Російська Федерація. Таким чином Росія заплатить за знищену українську економіку і військову агресію.
 
Коментарі (0)