ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНімеччина вкладе кошти у відновлення донецьких міст

Німеччина вкладе кошти у відновлення донецьких міст

Відновлення донецьких міст опісля бойових дій профінансує Німеччина. За підсумками міжнародних переговорів Берлін готовий надати 2,5 млн євро на ці цілі.

Німеччина виділить Україні на відновлення інфраструктури Слов'янська та Краматорська фінансову допомогу в розмірі 2,5 млн євро. Про це заявив спікер інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, повідомляє «РБК-Україна».

«За підсумками міжнародних переговорів Президента України Петра Порошенка і канцлера Німеччини Ангели Меркель, Німеччина надасть фінансову допомогу в розмірі 2,5 млн євро для відновлення інфраструктури Слов'янська та Краматорська», - зазначив він.

Пан Лисенко підкреслив, що наразі в Слов'янську почалося відновлення пріоритетних об'єктів соціальної інфраструктури: дитячих садків, шкіл і лікарень.

«Налагоджено забезпечення місцевого населення медикаментами. В першу чергу - життєво необхідними, такими як інсулін», - акцентував він.

Як повідомляла «Україна Комунальна», Слов'янськ та Краматорськ були звільнений від бойовиків 5 липня. Вже на наступний день в містах почали відновлювати інфраструктуру, налагодили постачання продуктів харчування, питної води та іншої гуманітарної допомоги місцевим жителям.

 
Коментарі (0)