ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняNord Stream 2 «наступає»: Фінляндія видала дозвіл на будівництво

Nord Stream 2 «наступає»: Фінляндія видала дозвіл на будівництво

Сьогодні компанія Nord Stream 2 AG отримала другий дозвіл, необхідний для будівництва та експлуатації газопроводу «Північний потік - 2» в фінської виняткової економічної зоні
Сьогодні компанія Nord Stream 2 AG отримала другий дозвіл, необхідний для будівництва та експлуатації газопроводу «Північний потік - 2» в фінської виняткової економічної зоні (ВЕЗ) і завершила процес отримання дозволів в Фінляндії, про це повідомляє оператор проекту - компанія Nord Stream 2.
 
Дозвіл було видано Регіональним адміністративним агентством Південної Фінляндії відповідно до Закону про воду. Перший дозвіл Уряду Фінляндії на будівництво газопроводу в фінської ВЕЗ було отримано минулого тижня.
 
Процес отримання дозволів в Фінляндії почався восени 2017 року в результаті проведення комплексної оцінки впливу на навколишнє середовище (ОВНС), що є обов'язковим етапом процесу отримання дозволів.

«У Німеччині компанія Nord Stream 2 AG отримала повний комплект дозволів на будівництво та експлуатацію газопроводу. Процедури отримання дозволів в інших країнах уздовж маршруту газопроводу - Росії, Швеції та Данії, йдуть за графіком», - йдеться в повідомленні оператора проекту - компанія Nord Stream 2. 

 
Коментарі (0)