ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняНоу-хау Донецького водоканалу: борги з доставкою додому

Ноу-хау Донецького водоканалу: борги з доставкою додому

Контролери служби «Водозбут» працюють два вихідних дні з 8:00 до 17:00 у «спальних» районах міста по збору платежів з населення

Цими вихідними, 31 березня і 1 квітня, заборгованість та поточні нарахування за послуги Донецького водоканалу можна сплатити, не виходячи з дому. Контролери служби «Водозбут» працюють два вихідних дні з 8:00 до 17:00 у «спальних» районах міста по збору платежів з населення.

Про це повідомляє Донецький комунальний портал.

«Наші пересувні каси користуються попитом у приватному секторі. Але, на жаль, на підприємстві немає стільки авто-кас, щоб вони встигали виїхати на всі вулиці міста хоча б раз протягом місяця. Незручно також і те, що графік роботи наших контролерів співпадає з робочим графіком багатьох людей, тому ми вирішили провести таку акцію у вихідні дні, щоб охопити якомога більше абонентів. Якщо у нас все вийде, і донеччанам це буде дійсно зручно, то такі обходи будуть проходити кожні останні вихідні місяця», - розповідає начальник служби«Водозбут»Антон Ковалевський.

Під час візиту контролера можна також дізнатися інформацію про поточний стан особового рахунку та наявності заборгованості і відразу ж її оплатити. Така можливість буде надана донеччанам вперше на цих вихідних.

 

Довідка:

заборгованість з оплати послуг водопостачання та водовідведення наявна у 30% особових рахунків, зареєстрованих у Донецьку. Загальна заборгованість населення Донецька перед КП «Донецькміськводоканал» становить більше 56 млн грн.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)