ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняНові ДБН: будівельна норма щодо влаштування інтернету в готельних номерах почне діяти у жовтні

Нові ДБН: будівельна норма щодо влаштування інтернету в готельних номерах почне діяти у жовтні

В Україні нарешті унормовано та рекомендовано передбачати доступ до інтернету у кожному готельному номері при їх проектуванні. Відповідна норма міститься у нових змінах у ДБН «Готелі»
В Україні нарешті унормовано та рекомендовано передбачати доступ до інтернету у кожному готельному номері при їх проектуванні. Відповідна норма міститься у нових змінах у ДБН «Готелі».
 
Зміни опубліковані в Інформаційному бюлетені Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №6/2019 та офіційно набирають чинності з 1 жовтня цього року.
 
Згідно зі змінами в ДБН, будинки готелів повинні облаштовуватися мережами і пристроями та за необхідністю мати окремі приміщення для організації проводового та безпровідного виходу в мережу інтернет, мобільного та телефонного зв’язку, телебачення. При цьому, рекомендується виконувати розрахунок розподільних мереж телебачення і точок доступу до інтернету так, щоб в кожному номері було не менше 2-х приєднувальних пристроїв. Телебачення та інтернет також потрібно передбачати і в загальних приміщеннях, де можуть перебувати мешканці готелів. Це холи або вестибюлі, кафе, магазини та інші заклади, які входять до складу готелів.
 
Зміни у ДБН «Готелі» вступають в дію з 1 жовтня 2019 року.
 

Державні будівельні норми – обов’язкові до виконання нормативні акти, які використовуються під час проектування нових та реконструкції існуючих будівель, кварталів, мікрорайонів, вулиць і доріг відповідно до їх призначення. 

 
Коментарі (0)