ГоловнаКиївські будніПодіїНові тарифи на проїзд вилилися у пікети біля КМДА

Нові тарифи на проїзд вилилися у пікети біля КМДА

Кияни протестують проти нової вартості проїзду у столичному громадському транспорті. Сьогодні містяни пікетували КМДА. Люди вимагали від мера Києва також прозвітувати, куди йдуть кошти від незаконної реклами в громадському транспорті.

Сьогодні кияни пікетували Київську міську державну адміністрацію. Причиною вислову громадського невдоволення послужило підвищення вартості проїзду у громадському транспорті. 

Зауважимо, з 7 лютого, згідно з розпорядженням КМДА, вартість однієї поїздки у трамваї, тролейбусі та автобусі становить – 3 грн, у метро та міській електричці – 4 грн. Змінилася також ціна проїзних на один та декілька видів комунального транспорту.
 
Окрім того, кияни вимагали від мера столиці також оприлюднити інформацію, куди йдуть гроші від незаконної реклами в громадському транспорті.
 
Як повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook колишній голова Голосіївської райадміністрації Микола Даневич, до мітингувальників ніхто з керівництва КМДА не вийшов.
 
 
«Зараз біля будівлі Київської міської державної адміністрації проходить мітинг проти підвищення ціни на проїзд у метро. До мітингувальників ніхто з керівництва міста не виходить. Питання до скептиків: що змінилося?» - написав пан Даневич.
 
 
Примітно, на думку деяких нардепів, рішення Київської адміністрації про підвищення тарифів на проїзд носить незаконний характер, оскільки в ньому не враховані пропозиції та зауваження киян, озвучені під час громадського обговорення проекту даного рішення.
 
Фото: УНН

 

 
Коментарі (0)