ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГ«Нова Пошта» підняла вартість послуг

«Нова Пошта» підняла вартість послуг

Нова пошта підняла тарифи на доставку і упаковку посилок

 

Таке повідомлення з'явилося 10 березня на сайті компанії.

Як відзначили в Новій пошті, оновлені тарифи на послуги доставки і упаковки відправлень поснут діяти з 20 березня. У компанії додали, що тривалий час свідомо не підвищували тарифи, незважаючи на складну економічну ситуацію в Україні, пов'язану з пандемією і карантинними обмеженнями.

"Ми змушені зробити незначне підвищення тарифів у зв'язку із зростанням цін на паливо, комунальні послуги, інфляцією тощо.", - говориться в повідомленні поштового оператора.

З вказаної дати Нова пошта вводить кілька оновлень. Зокрема, буде скасовано додаткову плату за ручну обробку при виправленні посилок розміром від 70 см по одній зі сторін відправлення за умови упаковки відповідно до правил упаковки Нової пошти.

Відтепер такі посилки будуть доставляти за базовим тарифом. Проте вони повинні бути упаковані в коробку, гофрокартон або на плоску основу. Крім того, тариф на базові послуги доставки підвищується на 5 грн, а тариф на пакування підвищується на 1-6 грн.

Нова пошта також опублікувала короткий відеоролик, в якому детально пояснюється, яким чином формується тариф на доставку Нової пошти. Змінені тарифи можна подивитися на сайті поштового оператора.

Крім того, прес-служба Нової пошти на сторінці в соціальній мережі Фейсбук нагадала про те, що для сплати посилки у відділенні навіть не потрібно діставати телефон або банківську карту. Адже це можна легко зробити завдяки одній з функцій мобільного додатка.

Для автоматичного списання слід прив'язати картку до свого профілю в додатку Нової пошти. Далі потрібно вибрати в меню "Банківські картки" основну карту для списання. Після огляду посилки клієнт повинен повідомити оператору пошти, що хоче скористатися Автоматичним списанням.

 

 

 
Коментарі (0)