ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Новий тренд початку опалювального сезону від Уряду: «запуск у ручному режимі»

Новий тренд початку опалювального сезону від Уряду: «запуск у ручному режимі»

Уряд змушений запускати опалювальний сезон 2019- 2020рр. у ручному режимі майже не в кожному місті через погану роботу системи
Уряд змушений запускати опалювальний сезон 2019- 2020рр. у ручному режимі майже не в кожному місті через погану роботу системи, про це на брифінгу за результатами засідання уряду заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.
 
"Опалювальний сезон в Україні завжди починався в ручному режимі. Настільки погано працює система - борги, застарілі комунікації, безліч проблем, корупція, безхазяйність. Це все призводить до того, що чи не кожним містом доводиться займатися у ручному режимі. Це неправильно, це проблема. У багатьох містах виникає проблема з розрахунками, з якістю комунікацій, з тим, що людям не платять заробітну плану. Колективи не готові виходити на роботу, щоб включити опалення", - сказав Олексій Гончарук.
 
У цьому році одним з найбільш проблемних міст з точки зору підготовки до опалювального сезону є місто Сміла.
 
"Рішення ми знайшли. Думаю, до кінця тижня проблема буде поністю знята. Критичної ситуації там уже точно немає", - додав Гончарук.
 

Нагадаємо,  КП "Смілакомунтеплоенерго" має заборгованість за договором про реструктуризацію боргів перед НАК "Нафтогаз України" у розмірі понад 2,5 млн грн.  

 
Коментарі (0)