ГоловнаКиївські будніПодіїНоворічні свята обійдуться бюджету столиці в понад 9 млн 350 тис. гривень

Новорічні свята обійдуться бюджету столиці в понад 9 млн 350 тис. гривень

Під час Новорічних та Різдвяних свят у Києві будуть змінені маршрути громадського транспорту біля Софіївської площі та Контрактової площі.
Під час Новорічних та Різдвяних свят у Києві будуть змінені маршрути громадського транспорту біля Софіївської площі та Контрактової площі. Про це під час конференції заявив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.
 
"У період проведення Новорічних та Різдвяних свят, а саме 19, 21, 24 і 31 грудня, а також 1 та 7 січня у нас будуть внесені зміни до роботи маршрутів громадського транспорту біля основних локацій: Софіївської площі і Контрактової площі", - зазначив він.
 
Мондриївський також додав, що протягом Новорічної ночі працюватиме фунікулер.
 
Новорічні та Різдвяні свята обійдуться бюджету столиці в понад 9 млн 350 тис. гривень.
 
У Києві під час Новорічних та Різдвяних свят заборонили використання феєрверків та продаж міцного алкоголю у публічних місцях. 
 
"У зв’язку з рішенням Київської міської ради, і зв’язку з гострою ситуацією на Сході нашої країни ми виконуємо рішення Київської міської ради: обмежуємо і забороняємо в період Новорічних та Різдвяних свят феєрверки, салюти і використання піротехнічних засобів. Це так само пов’язано із безпекою , але ми повинні усвідомлювати, що свято є свято, але ті складнощі і та ситуація, яка є у нас в Україні не дає можливості святкувати на повну", - зазначив Мондриївський.

Заступник голови КМДА також додав, що окрім використання феєрверків мерія забороняє продаж міцного алкоголю у публічних місцях.  

 
Коментарі (0)