ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНовоселам Рівненщини допомагають держкоштами

Новоселам Рівненщини допомагають держкоштами

На Рівненщині сільським забудовникам допомагають підвести електромережі за бюджетні кошти. Зокрема, у казні міста вже заощадили на такі цілі майже 400 тис. грн.

Цьогоріч у Рівненській обласній казні зарезервували 370 тисяч гривень для підтримки забудовників, які звели оселі на нових вулицях без комунікацій. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Рівненської ОДА. 

Зокрема, за словами заступника голови облдержадміністрації Володимира Новака, з бюджетів усіх рівнів на нові електромережі виділяють половину необхідної суми. Насамперед, співфінансування отримують ті населені пункти, де вже виділили вдвічі більші суми з сільського та районного бюджетів.

Тож, із обласної казни на електрифікацію нових вулиць у селах Рокитнівського району спрямують 65 тисяч гривень, Сарненського – 60 тисяч гривень, Володимирецького та Зарічненського – по 45 тисяч гривень, Рівненського – 35 тисяч гривень, Костопільського – 30 тисяч гривень,Березнівського 25 тисяч гривень, Млинівського – 20 тисяч гривень, Демидівського, Здолбунівського та Корецького – по 15 тисяч гривень.
 
Нагадаємо, загалом за чотири роки на електрифікацію новозбудованих сільських вулиць Рівненської області  із місцевих бюджетів витратили майже 4 мільйони гривень. 
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на модернізацію комунальної галузі Рівненщини, минулого року було спрямували понад 4,4 млн гр. За рахунок цих коштів було збудовано нові та реконструйовано існуючі каналізаційні мережі в Рівному, Дубно, Дубровиці, Здолбунові та Корці. Ремонт очисних споруд пройшов у Млинові, Володимирці та Сарнах.
 
Коментарі (0)