ГоловнаНовини ЖКГЖитлоНововведення не розворушили ринок нерухомості

Нововведення не розворушили ринок нерухомості

Попри числені законодавчі нововведення, ситуація на ринку української нерухомості заледве змінилася. Динаміка купівлі-продажу житла утримується в межах норми.

Законодавчі нововведення, які вступили в силу в цьому році, не викликали кардинальних змін на ринку нерухомості. Про це заявив перший віце-президент Конфедерації будівельників Ігор Лисов, - повідомляє УНН.

Ігор Лисов зазначив, що з введенням обмеження готівкових розрахунків, податку на нерухомість, працювати забудовникам стало дещо складніше, проте, глобальних змін на ринку нерухомості не відбулося.

«Люди завжди поспішають купувати житло, тому що очікують певних інвестиційних процесів - це основний мотив. Влітку особливого зростання кількості угод, пов'язаного з нововведеннями, не було, як і падіння також. Загалом, якщо взяти ринок продажу Києва в цілому, то він завжди більш-менш стабільний», - сказав Ігор Лисов.

Нагадаємо, протягом вересня поточного року в Києві купили понад 2 тис. квартир.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, протягом I півріччя поточного року в Україні уклали 167,5 тис. угод з оформлення права власності на житло.

 
Коментарі (0)