ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаНСК «Олімпійський» готовий на 90%

НСК «Олімпійський» готовий на 90%

Уже в жовтні головну спортивну арену країни-стадіон «Олімпійський» - відкриють після реконструкції. Ще недавно заставлене вагончиками і кранами ігрове поле зараз вже починає набувати форму. «Техніку прибрали, готуємо полі під газон. Нещодавно закінчили установку системи поливу газо

Уже в жовтні головну спортивну арену країни-стадіон «Олімпійський» - відкриють після реконструкції.

Ще недавно заставлене вагончиками і кранами ігрове поле зараз вже починає набувати форму. «Техніку прибрали, готуємо полі під газон. Нещодавно закінчили установку системи поливу газону, а тепер займаємося системою підігріву, - говорить замтехніческого директора НСК Роман Леденьов. - Обігрів будуть включати, коли температура впаде до +5 і нижче. Теплові блоки будуть розігріватися до +35 ».

Серед сірого бетону і техніки яскраво виділяються жовтими та синіми плямами глядацькі сидіння. На стадіоні їх буде 70 тис. 50 місць. До реконструкції місткість була 80 тис. Вже встановили сидушки на 34 секторах, всього їх 80. «Крісла протівовандальние, тобто надміцні. Їх вже перевіряли - намагалися вирвати вже встановлені, стрибали на них. Але жоден не тріснув », - каже Р. Леденьов.

Крім того, крісла встановлюються нехаотічно, для кожного передбачено спеціально відведене місце - їх розрахував комп'ютер. «Сидіння утворюють мозаїку з різних відтінків жовтого і синього кольорів. У підсумку будуть розташовуватися так, щоб знизу вгору плавно перетікати від жовтого до синього », - каже Р. Леденьов.

Варто зазначити, що крісла на «Олімпійському» будуть найбільш комфортними в світі. Вони зроблені ширше стандартних розмірів (46 см замість 40), що дозволить з комфортом насолоджуватися матчем навіть угодованим глядачам. Крім того, на арені виділять 150 місць для інвалідів. «Розташовуватися будуть на останніх рядах нижнього рівня і прямо біля бігових доріжок», - каже Р. Леденьов.

Також продовжують встановлювати мембрану на дах. За день кладуть по два сектори, вже накрили 28 з 80. Нещодавно «Олімпійський» інспектувала делегація УЄФА. До їх приїзду повністю закінчили два VIP-боксу, обставивши їх шкіряними меблями. Але журналістам бокси не показали, кажуть, поки секрет.

За словами заступника техдиректора, арена готова майже на 90%. А 11 листопада тут проведуть перший матч між збірними України та Німеччини. Але будівельники скептично хитають головою: «Поставка будматеріалів часто затримується. Напевно, доведеться дещо доробляти вже після відкриття ».

Джерело - Сьогодні

 
Коментарі (0)