ГоловнаНовини ЖКГТранспортІнтерсіті+ здійснив перший рейс з Києва до Кривого Рогу

Інтерсіті+ здійснив перший рейс з Києва до Кривого Рогу

Сьогодні здійснив свій перший маршрут швидкісний потяг сполучення Київ-Кривий Ріг. Час курсування потягу між містами становить близько 5 годин.

Сьогодні свій перший рейс здійснив поїзд Інтерсіті+ зі сполученням Київ-Кривий Ріг. Потяг перевіз майже 120 пасажирів. Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

Поїзд Інтерсіті+ № 739/740 – перший швидкісний потяг, що сполучає Кривий Ріг зі столицею. Подорож між двома містами раніше займала понад 8 годин і курсували цим маршрутом лише нічні потяги.

«Поїзд Інтерсіті+ №739/740 Київ – Кривий Ріг – Київ курсує через день: з Києва – по парних датах, з Кривого Рогу – по непарних. Завдяки тому, що на шляху прямування поїзд не має проміжних зупинок, час у дорозі з Києва до Кривого Рога становить 5 год. 01 хв., а зворотно – лише 4 год. 59 хв», - йдеться у повідомленні.

Так, із Києва поїзд №740 відправляється о 17:29 та прибуває до Кривого Рогу о 22:30. У зворотному напрямку поїзд №739 з 13 грудня вирушає о 08:01 та прибуває до Києва о 13:00.

Квитки на цей потяг можна придбати в усіх залізничних касах або на порталі бронювання квитків.

Як повідомляла «Україна Комунальна раніше, «Укрзалізниця» продовжує скасовувати потяги. Цього разу під скорочення потрапив поїзд, що курсував за маршрутом Одеса-Красний Лиман. Таке рішення відомство ухвалило через зменшення кількості пасажирів.

 
Коментарі (0)