ГоловнаПослугиЖитлоРух транспорту у Миколаєві частково перекриють

Рух транспорту у Миколаєві частково перекриють

Миколаївських водіїв попереджають про обмеження руху через виконання ремонтних робіт на перехресті вул. Пушкінської та вул. Чигрина. Також, на період проведення робіт, буде відмінено тролейбус №4 до Привокзальної площі.

У Миколаєві з 13:00  до 6:00 буде обмежено рух автотранспорту по вул. Пушкінській, від проспекту Леніна до Привокзальної площі. Заборона руху пов’язана з виконанням ремонтних робіт дорожнього покриття на перехресті вул. Пушкінської та вул. Чигрина. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Миколаївської міської ради.

Як зазначається у повідомленні, дорожнє покриття на вказаній ділянці вимагає відновлення внаслідок порушення правил дорожнього руху великовантажним транспортом, а саме - перевищення тоннажу вантажу, який перевозиться.

Окрім того, мешканців Миколаєва чекають незручності у зв’язку з відміною руху тролейбуса №4 до Привокзальної площі на період проведення робіт.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  на площі Пролетарській у Харкові рух транспорту буде обмежено ще тиждень. Це пов'язано із збільшенням об'єму робіт по будівництву зливової каналізації.

 

 
 
Коментарі (0)