ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГОб'єкти водного господарства передадуть в комунальну власність

Об'єкти водного господарства передадуть в комунальну власність

Відповідно до закону вносяться зміни до статті 7 закону, якими встановлюються умови передачі об'єкту з державної у комунальну власність.

Президент України Віктор Янукович підписав закон №4445-VI «Про внесення змін до статті 7 закону України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» щодо об'єктів інженерної інфраструктури водопровідного господарства».

Про це «У.К.» повідомили у  прес-службі Президента України.

Відповідно до закону вносяться зміни до статті 7 закону, якими встановлюються умови передачі об'єкту з державної у комунальну власність.

«Об'єкти інженерної інфраструктури водопровідного, каналізаційного господарства, пов'язаних з постачанням споживачам води, відведенням та очищенням стічних вод, а також благоустрою населених пунктів (включаючи елементи благоустрою і відповідні мережі, споруди, обладнання), за умови надання відповідними органами місцевого самоврядування зобов'язання не відчужувати це майно у приватну власність і зберегти його цільове використання», - йдеться в законі.

Нагадаємо, Верховна Рада України (ВР) 23 лютого прийняла закон про дозвіл передавати об'єкти інженерної інфраструктури водного господарства з державної в комунальну власність.

 
Коментарі (0)