ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняОболонський район поставлять на «промивку»

Оболонський район поставлять на «промивку»

Жителям Оболонського району столиці, починаючи з сьогоднішньої ночі і до ранку, не рекомендують використовувати воду з кранів для пиття чи приготування їжі. «Київводоканал» проводитиме промивку водопроводу.

В Оболонському районі столиці сьогодні вночі проведуть промивку водопроводу. Пройде вона згідно з графіком щорічних санітарно-технічних заходів на міських мережах холодного водопостачання, - зазначають у прес-службі «Київводоканалу».

«Профілактичні роботи триватимуть з 23:00 27 березня до 06:00 28 березня. У зону промивки потраплять мережі по по вулиці Мате Залки, Лайоша Гавро, Маршала Малиновського, Приозерній, Маршала Тимошенко, площі Дружби народів, проспекту Героїв Сталінграду та Оболонському» - йдеться у повідомленні.

Окрім того зауважується, що прочистка здійснюється вночі, щоб не створювати незручності мешканцям будинків. Впродовж цього часу «Київводоканал» не рекомендує використовувати воду з крану у якості питної чи для приготування їжі без попереднього кип’ятіння. Після завершення профілактичних заходів абонентам перед використанням води з крану потрібно спустити її впродовж 15 хв.

 
Коментарі (0)