ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїОбстріли прирікають Луганщину на життя без світла

Обстріли прирікають Луганщину на життя без світла

Бойовики продовжують обстрілювати Луганщину з мінометів. Через це сьогодні знеструмлено м. Щастя. Досі без електропостачання залишається частина Станиці Луганської.

Місто Щастя, що на Луганщині, через мінометний обстріл повністю знеструмлене. Про це йдеться на офіційній сторінці Луганської ОДА у Фейсбуці.

«У Щасті мінометним обстрілом пошкоджено міський трансформатор, місто тимчасово знеструмлене» - зазначається у повідомленні.

Окрім цього додається, що впродовж минулої доби бойовики продовжили вогневу агресію відносно контрольованої Україною території Луганської області. Під обстріли з різних видів зброї потрапили населені пункти Кримське, Щастя, Станиця Луганська, Чорнухине, Трьохізбенка, Золоте, Гірське.

«Досі найбільш напружена ситуація зберігається в Станиці Луганській. Мінометними обстрілами серйозно пошкоджені два житлові будинки по вул. Лебединського. Один будинок повністю згорів. Господарі давно виїхали, тому ніхто не постраждав. Перебито кілька ліній електропередач, одна з електроопор упала на будинок. Частина Станиці все ще залишається без світла» - підкреслюється у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, сьогодні луганчани отримуватимуть воду за графіком. Цілодобово водопостачання буде лише у кількох районах міста.

 
Коментарі (0)