ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїОбстріли «ставлять хрест» на інфраструктурі Донецька

Обстріли «ставлять хрест» на інфраструктурі Донецька

Чотири райони Донецька постраждали від обстрілів цієї ночі. Зафіксовані нові пошкодження будинків, інфраструктури та комунікації. Наразі у місті проблеми з водо- та енергопостачанням.

Вночі через обстріли в Донецьку значно постраждали житлові будинки, інфраструктура і комунікації в Київському, Куйбишевському, Ленінському та Петровському районах. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

Так, за інформацією МНС, внаслідок попадання снарядів повністю знищено житловий будинок №128 по вул. Шахтопрохідників, автомийка і 2 автомобілі, які знаходяться в ній, по вул. Куйбишева 105а. Пошкоджені будинки за такими адресами - вул. Софійська 17, вул. Куйбишева 89, вул. Фоміна 2.

Також в результаті артобстрілу аварійно-диспетчерська служба ПАТ «Донецькміськгаз» зафіксувала нові пошкодження газопроводів. У Кубышевском районі - по вул. Шахтопрохідників, Лузіна, Військова, Картунова, Бакинських комісарів. У Київському районі - по вул. Панаса Мирного. Аварію локалізовано.

Окрім того, наголошується, що станом на 10.30 в місті зберігається напружена обстановка.

«Через пошкодження внаслідок ведення бойових дій без водо- і енергопостачання залишаються 6 котелень міста. Без опалення 43 будівлі, в тому числі 34 житлових будинки, 2 лікарні, 3 дитячих садки, 2 школи і 2 підприємства. Наразі тривають роботи з відновлення пошкоджених систем водо- та енергопостачання міста» - підкреслюється в повідомленні.

Також додається, що бригади ПАТ «Донецькміськгаз» проводять роботи по стабілізації тиску в газопроводах міста. На ранок 25 листопада без газопостачання 2910 абонентів, з них 2373 будинки приватного сектору, 3 багатоквартирних будинки і 30 підприємств.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в результаті бойових дій у Луганську безліч житлових будинків та об'єктів інфраструктури отримали значні пошкодження. Ліквідація їх наслідків лягла на плечі міської влади. Роботи по відновленню міста після військового протистояння ведуться постійно і вже є перші значні результати.

 
Коментарі (0)