ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїОбстріли загнали Луганську область в «комунальне пекло»

Обстріли загнали Луганську область в «комунальне пекло»

Селище Новотошківка, що у Луганській області, єдиний населений пункт регіону (підконтрольній українській владі), який внаслідок обстрілів повністю відрізаний від систем життєзабезпечення.

Селище Новотошківка на Бахмутці — єдиний населений пункт на контрольованій Україною території Луганщини, де внаслідок обстрілів розбиті всі системи життєзабезпечення. Про це повідомив губернатор Луганської області Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті.

«Тут поки що немає ні електроенергії, ні центрального тепла, ні водопроводу (воду вже починають давати з боку сусіднього Світличного, крім того, йде відновлення електроенергії). Абсолютна більшість місцевих мешканців виїхала з селища, однак близько трьох сотень чоловік усе ще залишаються тут. Серед них і 15 дітей», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», днями терористи з мінометів обстріляли Попасну, що у Луганській області. Також вогонь вівся поблизу Троїцького та Кримського.
 
До речі, бойове затишшя по максимуму використовується для ремонту пошкоджених систем життєзабезпечення Луганської області.
 
Коментарі (0)