ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоОчільник Кіровограду занепокоєний станом відремонтованих доріг

Очільник Кіровограду занепокоєний станом відремонтованих доріг

У Кіровограді починають ремонтувати дороги. Дорожники спочатку заасфальтують ями, які з’явилися на дорогах після зими, а після проведення тендеру перейдуть і до капітальних робіт.

У Кіровограді починають ремонтувати дороги. Дорожники спочатку заасфальтують ями, які з’явилися на дорогах після зими, а після проведення тендеру перейдуть і до капітальних робіт.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Кіровоградської міськради.
 
Одразу з початком асфальтування міський голова Олександр Саінсус особисто проінспектував якість робіт у центрі міста. Разом зі своїм заступником Миколою Вєщевим та начальником відділу будівництва та благоустрою головного управління ЖКГ Юлією Яндович вони оглянули стан дороги по Великій Перспективній.
 
Якість виконаного ремонту не задовольнила міського голову. Вже на розі центральної вулиці і вулиці Тимірязєва він звернув увагу на незаасфальтовані ями на пішохідному переході. А в тих місцях, де ями залатали, асфальт був невисокої якості, утворював на проїжджій частині «горби», розкришувався під колесами автомобілів, краї латок не оброблені гудроном.
 
«Якщо ви хочете працювати на ринку ремонту доріг у Кіровограді, - наголосив Олександр Саінсус директору приватного підприємства «Диск», яке і виконувало поточний ремонт Великої Перспективної, - ваша робота повинна бути лише високої якості, інакше співпраці не вийде». Тепер дорожникам доведеться перероблювати свій брак. 
 
Загалом плани міської влади щодо ремонту кіровоградських доріг у поточному році напружені.
 
«Розпочинаємо з магістральних вулиць, де пролягають маршрути громадського транспорту, – розповіла Юлія Яндович. – Це, зокрема, вулиці Преображенська, Орджонікідзе. Найближчим часом буде проведено ямковий ремонт вулиці Великої Перспективної. Також із настанням погожої днини розпочнуться роботи на вулицях Соціалістичній, Панфіловців, 40-річчя Перемоги та інших дорогах на в’їздах у місто».
 
Загалом же протягом року заплановано відремонтувати асфальтове покриття на вулицях Жовтневої революції, Соціалістичній, Комарова, Покровській, 40-річчя Перемоги, Беляєва, Київській, Садовій, Кільцевій, Панфіловців, Гадбрахманова, Тобілевича, Костромській та інших. Всі ці об’єкти потребують поточного ремонту. А от капітального – вулиця Волкова (від Межевого бульвару до вулиці Героїв Сталінграда), Арсенія Тарковського, Варшавська, Генерала Жадова, Верхньобиківська, Пушкіна та Глінки. Ремонт планується зробити за рахунок субвенції з державного бюджету. За ці кошти також передбачається виконати ремонт дорожнього покриття вулиці Шевченка та завершити вулицю Волкова. На капітальний ремонт доріг у нинішньому році у міському бюджеті передбачено понад півтора мільйона гривень, з державного має надійти близько шести мільйонів гривень. На поточний ремонт буде використано з міського бюджету майже три мільйони гривень, приблизно така ж очікується субвенція із державного бюджету.

Анна Недогибченко
 
Коментарі (0)