ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоОдержувачів субсидій перевірять на правомірність виплат

Одержувачів субсидій перевірять на правомірність виплат

У Верховній Раді зареєстровано законопроєкт "Про верифікацію і моніторингу державних виплат". Законопроєкт був поданий 2 вересня, а вже 4 вересня був визначений президентом як невідкладний і спрямований до профільного комітету.
У Верховній Раді зареєстровано законопроект №1231 "Про верифікацію і моніторингу державних виплат". Законопроект був поданий 2 вересня, а вже 4 вересня був визначений президентом як невідкладний і спрямований до профільного комітету.
 
У законопроекті передбачено три етапи перевірок претендентів на державні гроші (починаючи від пенсій, і закінчуючи субсидіями і різними доплатами). При цьому чиновники зможуть збирати повні досьє на українців, включаючи виписки з банківських рахунків і перелік всього майна. А неправомірно отримані кошти доведеться повернути в бюджет.
 
Нагадаємо, в січні цього року Кабінет міністрів України вже реєстрував проект під такою ж назвою і з схожим змістом. Але до його розгляду справа так і не дійшла, що цілком зрозуміло з урахуванням наближення передвиборчої кампанії. А в кінці минулого місяця проект відкликали, буквально через кілька днів замінивши його новим.

Якщо ви бажаєте, щоб вас помітили, а ваші послуги чи товари добре покупались, тоді до вашої уваги світлова реклама. Заявіть про себе.

 
Коментарі (0)