ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаОдеса не готова відмовитись від послуг Одеської ТЕЦ

Одеса не готова відмовитись від послуг Одеської ТЕЦ

В Одеській міськраді підрахували, що будівництво модульних котелень, які замінять ТЕЦ разом с підводом комунікацій коштуватиме місту 8 млрд грн.

В Одеській міськраді підрахували, що будівництво модульних котелень, які замінять ТЕЦ разом с підводом комунікацій коштуватиме місту 8 млрд грн.

В Одеській мерії вважають недоцільним відмовлятися від центрального теплопостачання міста і називають вартість відмови у вісім мільярдів гривень.

Про це під час апаратної наради повідомив директор департаменту міського господарства Олександр Козловський, йдеться в повідомленні Depo.ua.

Його підлеглі порахували, що будівництво модульних котелень, які замінять ТЕЦ разом с підводом комунікацій буде коштуватиме місту вісім мільярдів гривень. Також знадобиться реконструкція газових систем, яка обійдеться в два мільярди.

Віце-мер Анатолій Орловський зазначив, що в місті будуть працювати не над тепловою революцією, а над зменшенням тепловитрат.

Нагадаємо, нещодавно одеські тепловики звернулися з просьбою до місцевих депутатів виділили 80 мільйонів гривень на заплати – їм нічим платити.

Ще 46 мільйонів їм потрібно на оплату боргу банку "Надра". Підприємство програло всі суди по цьому боргу. Після дискусій депутати виділили 80 мільйонів на зарплатні, а 46 банку поки що не виділили.

Також як повідомлялося раніше, бюджетна комісія міськради Одеси узгодила збільшення дотацій КП "Теплопостачання міста Одеси" з 215 до 386 мільйонів гривень.

Крім цього, у "Теплопостачання міста Одеси" є серйозні борги перед ПАТ "Одесаобленерго" та низкою інших структур на суму близько 100 мільйонів гривень. Взявши до уваги всі ці фактори, комісія погодила збільшення допомоги тепловикам.

Нагадаємо, що у Труханова все ж заплатять приватній компанії 46,5 мільйонів боргів КП "Теплопостачання".

 

 
Коментарі (0)