Одещина будує стадіони

Будівництво нового сучасного стадіону, який відповідає всім стандартам, обладнаного спеціальними технічними приміщеннями та з глядацькими трибунами, було розпочато фактично «з нуля».

У Ширяївському районі Одеської області розпочато  будівництво нового сучасного стадіону, розрахованого на 500 глядацьких місць. Про це в інтерв’ю розповіла голова Ширяївської районної державної адміністрації Наталія Куртогуз, інформує прес-служба ОДА.

Вона зазначила, що будівництво нового сучасного стадіону, який відповідає всім стандартам, обладнаного спеціальними технічними приміщеннями та з глядацькими трибунами, було розпочато фактично «з нуля».

Як розповіла Наталія Куртогуз, в рамках «Народного бюджету» на будівництво нового спортивного об’єкту буде виділено 10 мільйонів гривень. Тут вже встановлена нова огорожа, а протягом найближчого часу буде завершено перший етап будівельних робіт – обладнане футбольне поле, баскетбольна та волейбольна площадки та трибуни. А наступного року будуть обладнані роздягальні та інші службові приміщення, а також проведено необхідні  комунікації.

 
Коментарі (0)