ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїОдещина ніяк не подолає наслідки негоди

Одещина ніяк не подолає наслідки негоди

На Одещині триває робота з ліквідації наслідків негоди, яка позбиткувала у регіоні протягом 12-14 вересня. Наразі залишаються підтопленими 37 дворогосподарств.

В Арцизькому та Саратському районах Одеської області тривають роботи з відведення води з дворогосподарств, які протягом 12-14 вересня були підтоплені внаслідок сильних опадів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ДСНС України.

Зокрема, станом на сьогоднішній ранок  продовжуються роботи з відкачування води з 37 підтоплених приватних господарств. Мешканців пошкоджених будинків тимчасово розміщено в будинках культури, готелях та у родичів. Організовано доставку продуктів харчування і медикаментів.

Загалом до ліквідації наслідків негоди на Одещині залучено 300 осіб, 85 од. техніки та насосного обладнання, у тому числі від ДСНС України – 199 чоловік особового складу та 60 од. техніки й насосного обладнання.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, тривалий сильний дощ почався у Одеській області 12 вересня. Внаслідок негоди у Тарутинському та Арцизькому районах стався підйом рівня води у малих пересихаючих річках Анчорак та Когильник. Опісля, 13 вересня, було повністю розмито земляну дамбу (за 5 км від с. Красне), підтоплено близько 200 приватних житлових будинків та 250 господарств, евакуйовано більше 500 людей.

 
Коментарі (0)