ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійОдеські пляжі під забороною для купання

Одеські пляжі під забороною для купання

В Одесі, у зв'язку із рясними опадами, продовжено заборону на купання. Однак городяни та туристи не зважаючи на це продовжують масово купатися у морі.

У зв'язку із рясними опадами Одеське міськуправління ГУ Держсанепідслужби в Одеській області продовжило заборону на водокористування на всіх пляжах міста. Про це повідомляє «Інтерфакс Україна» з посиланням на департамент інформації та зв'язків із громадськістю Одеської міськради. Водночас у СЕС про продовження заборони поки що не повідомили.

Як повідомлялося, СЕС запровадила заборону на купання з 1 липня у зв'язку з тим, що результати аналізів проб води біля берегів Одеси не відповідають нормам. До цього лікарі просили не купатися у морі з 1 по 14 червня. Втім, за повідомленням місцевих ЗМІ, городяни та туристи ігнорують відповідні заборони і продовжують масово купатися у морі.

Нагадаємо, згідно з висновками столичної СЕС, у Києві під забороною для купання опинились 50 водойм, серед яких ставки, озера та водоканали. Разом з тим, купання дозволено щонайменше у 25 водних об'єктах міста. 

 
Коментарі (0)