ГоловнаНовини ЖКГТранспортОдеські вулиці перевели на односторонній рух транспорту

Одеські вулиці перевели на односторонній рух транспорту

У Одесі відсьогодні діє нові правила руху на одній з вулиць міста. Крім цього, водіїв у місті також попереджають про відключення одного із світлофорів у центрі міста. Регулювати рух транспорту там будуть працівники ДАІ.

У Одесі відсьогодні змінено правила руху по вул.  Катерининській. Відтепер цій ділянці дозволено лише односторонній рух транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Одеської міської ради.

Зміни діють на ділянці від вул. Буніна до вул. Дерибасівської.

«Паркування особистого автотранспорту дозволено тільки по парній стороні вул. Катерининської: на ділянці від вул. Грецької до вул. Дерибасівській для цих цілей буде виділена одна смуга, а на ділянці від вул. Буніна до вул. Грецької дозволена стоянка в спеціально облаштованих заїзних кишенях без зайняття проїзної частини», - зазначається у повідомленні.

Крім цього, одеських водії попереджають, що 17 червня на розі вул. Рішельївської та вул. М. Арнаутської буде тимчасово відключено світлофори. Тож регулювання дорожнього руху буде здійснюватись працівниками ДАІ.

Причиною тимчасового відключення світлофорів є їхня подальша модернізація.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львові для забезпечення виконання робіт з реконструкції пл. Св.Юра зі спорудженням пам’ятника Митрополиту Андрею Шептицькому, з 9:00 15 червня і до 18:00 27 липня буде закрито рух транспорту на перехресті вул. Листопадового Чину – Устияновича.

 
Коментарі (0)