ГоловнаНовини ЖКГТранспортОдеський аеропорт залишиться в приватних руках

Одеський аеропорт залишиться в приватних руках

Міжнародний одеський аеропорт залишиться у приватній власності. Суд відхилив позов мерії щодо повернення летовища в державну власність.

Господарський суд Одеської області відхили позов міської влади до ТОВ «Міжнародний аеропорт Одеса», який мерія намагається повернути у державну власність, передає «В небі. com».

Так, у суді відмовились визнати положення статуту товариства і договору з інвесторами, які визначає розмір долі міста в капіталі підприємства, недійсним. Аргументували таке рішення судді тим, що «визначення вартості часток у статутних капіталах знаходиться в компетенції загальних зборів учасників і не входить до повноважень суду».

Однак, міська влада надала суду докази не виконання товариством умов договору щодо принципів корпоративного управління.

«Робота ведеться, ми поки не будемо розкривати всі карти, але можу сказати, що зараз розглядається варіант переговорів і методи впливу на наших опонентів», - заявив голова комісії з врегулювання поточних питань організації та реконструкції аеропорту Денис Балух.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Укргазвидобування» хочуть приватизувати після завершення АТО. На думку ініціаторів, це значно збільшить вартість компанії.

 
Коментарі (0)