ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоОдеський губернатор відвідав довгобуд для ветеранів

Одеський губернатор відвідав довгобуд для ветеранів

Голова області має намір і надалі особисто контролювати хід виконання робот з благоустрою прилеглої території та вирішення всіх питань, які стосуються мешканців будинку

Сьогодні, 12 березня, голова Одеської обласної державної адміністрації Едуард Матвійчук  відвідав будівництво ЖК «Іспанський», де ознайомився із станом завершення будівельних робіт та забезпечення квартирами ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Нагадаємо, наприкінці лютого Е.Матвійчук взяв на особистий контроль питання добудови 30 квартир ветеранам Великої Вітчизняної війни в будинку, який ще минулого року мав бути зданий в експлуатацію. Керівник Одещини дав розпорядження в найкоротший термін – а саме до 8 березня – виправити помилки недбалих чиновників, які допустили таку ситуацію. Масштабна робота з підключення дому до комунікацій, косметичного ремонту приміщень, а також оформлення ветеранам усіх необхідних документів на житло була здійснена у визначений строк. Сьогодні ветерани облаштовують меблями нові квартири та приймають у нових оселях перших гостей.

Голова обласної державної адміністрації перевірив наявність тепла у ветеранських квартирах та переконався в тому, що помешкання забезпечені всіма необхідними комунікаціями: «Ви прекрасно пам'ятаєте, в якому жахливому стані був будинок і вся прилегла територія. Вісім місяців будинок знаходився без тепла, без води, без світла, без газу. І знадобилося всього два тижні, щоб вирішити ці проблеми і зробити можливим вселення людей», - зазначив Е.Матвійчук.

Голова області має намір і надалі особисто контролювати хід виконання робот з благоустрою прилеглої території та вирішення всіх питань, які стосуються мешканців будинку.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)