ГоловнаНовини ЖКГТранспортОдеським трамваям «урізали» маршрути

Одеським трамваям «урізали» маршрути

У Одесі відкоригували схему курсування одного із трамвайних маршрутів. Зокрема, електротранспорту скоротили трасу слідування. Влада наголошує, що це дозволить скоротити інтервал руху транспорту.

У Одесі внесли зміни у схему курсування трамвайного маршруту №19 «16 ст. Б. Фонтана – 411 Батарея». Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Одеської міської ради.

Відтак, трамвайний маршрут скоротили до 16 ст. Б. Фонтана. За оновленою схемою слідування електротранспорт курсує з 1 квітня.

У міськраді зауважили, що внесення корективів у рух трамвая допоможе скоротити інтервал руху транспорту та покращити якість обслуговування пасажирів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві запровадили додаткову зупинку на два тролейбусні маршрути міста - №11 та №43. Відтак, тролейбусні маршрути доповнили зупинкою «Храм» по проспекту Академіка Глушкова в напрямку станції метро «Виставковий центр». Зупинка працює в режимі «на вимогу». У «Київпастрансі» вважають, що це покращить транспортні пасажирські перевезення та зробить їх зручнішими для пасажирів.

 
Коментарі (0)