ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівські вулиці «підлатають» за ясної погоди

Львівські вулиці «підлатають» за ясної погоди

У трьох районах Львова планується проведення ямкового ремонту на декількох вулицях. До відповідних робіт хотіли приступити вже сьогодні, однак завадили погодні умови.
Найближчим часом за сприятливих погодних умов на львівських вулицях планується ліквідація гостро аварійних ям. Про повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
 
Примітно, у Франківськіому районі до відповідних робіт мали намір приступити вже сьогодні, однак через дощ їх довелося відкласти.
 
«На території нашого району вибоїни асфальтуватимемо на вул. Науковій – там є одна ямка, а також на вул. Боткіна та на вул. Героїв УПА, є кілька ям на міжквартальній дорозі на вул. Науковій, 30-34. Також є вибоїна на мості на вул. Кульпарківській. Асфальтний завод працює, як тільки погода дозволить, ремонтники приступлять до виконання робіт» -зазначив заступник голови Франківської РА Орест Тимчишин. 
 
У Сихівському ж районі першочергово ямкові ремонти проведуть на пр. Червоної Калини, вул. Панаса Мирного та вул. Хуторівка. У Галицькому – на пл. Юра.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, наступного року у Львові планують відремонтувати дорожнє покриття кількох вулиць. Де саме проведуть ремонтні роботи – розповів міський голова Андрій Садовий.

 
Коментарі (0)