ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаОдин район Києва залишається без гарячої води

Один район Києва залишається без гарячої води

Кількість споживачів, відключених від централізованого опалення та гарячого водопостачання, зменшилася в рази. На сьогодні їх кількість не досягає і десятка користувачів, при чому всі вони зосереджені в Оболонському районі столиці.

Сьогодні внаслідок пошкоджень теплових мереж, тимчасово без централізованого опалення та гарячого водопостачання залишається 7 споживачів (будинки, заклади та відомства) в Оболонському районі. Про це «Україні Комунальній» повідомляє прес-служба ПАТ «Київенерго».

«Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що знаходяться на балансі «Київенерго», станом на 7:00 ранку 24 листопада 2014 року тимчасово без централізованого опалення (ЦО) залишається 1 споживач (будинки, заклади та відомства), без гарячого водопостачання (ГВП) — 6 споживачів.», - наголошується у повідомленні.

Ліквідовують пошкодження аварійно-відновлювальні бригади ПАТ «Київенерго». Зауважимо, що компаніє усуває пошкодження в опалювальний сезон на мережах опалення не довше, ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання – не більше трьох діб.

«В період з 21 по 24 листопада в результаті усунення 96 пошкоджень  підключено 374 споживачі», - зазначає прес-служба «Київенерго».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, протягом останніх дев'яти місяців порівняно з аналогічним періодом попереднього року у столиці скоротилися обсяги введеного у експлуатацію житла приблизно втричі.

 
Коментарі (0)